Tanulj meg profi módon a dadogásod ellenére angolul

Dadogásod ellenére angolul szeretnél tanulni?

Lehet, te is ugyanabban a cipőben vagy, amiben én voltam évekkel ezelőtt. Tudtam, hogy ha dadogó létemre érvényesülni akarok, akkor fontos, hogy angolul is tudjak.

Próbáltam beiratkozni nyelviskolába, nagyon udvariasak voltak velem az első órán, majd félrehívtak, és nyíltan megmondták, a csoporttal nem tudják vállalni az oktatásomat, de szívesen tanítanak magán tanulóként, természetesen magasabb óradíjért.

Ezt nem tudtam vállalni, ezért inkább az interneten néztem körül, angol könyveket, kazettákat vásároltam, és egyedül tanulgattam. Egész jól sikerült, hiszen a főiskolai oklevelemhez szükséges nyelvvizsgát is megszereztem úgy, hogy gyakorlatilag otthon, egyedül készültem fel. Viszont nem szólaltam meg! Bevallom a nyelvvizsga szóbeli részén is írtam a vizsgáztatók előtt, illetve erőlködtem.  Nagyon emberségesek voltak, a kettőt együtt értékelték.

Gyakorlatilag élőben, emberek előtt nagyon keveset beszéltem angolul.

Ezt nagy hátránynak éreztem, és sokáig nem is tudtam, hogyan tudnék ezen változtatni. Hiába mentem idegen nyelvi közegbe, ahol a magyarral semmit sem kezdhetek, nem mertem megszólalni.

Aztán rátaláltam a GO! tanfolyamra. Itt is egyedül otthon tanultam, tanulok még most is. De most már kényelemből, a jobb időbeosztás miatt. Természetesen ma már azért a csoportos tanfolyamot sem hagyom ki. DE

Mit nem adtam volna, ha ezt a tanfolyamot, és Fekete Gábor módszerét, pl. 10 évvel ezelőtt megismerem.

Ajánlom mindazoknak a tanfolyamot, akik hozzám hasonlóan időhiányból, vagy csak kényelemből inkább otthon tanulnának, de olyan környezetben, mintha egy élő órán ülnének.

Azoknak a diákoknak is jó kiegészítő lehet, akik iskolában, vagy tanfolyamon járnak angolra, de a dadogásuk miatt viszonylag keveset beszélnek.

Itt annak ellenére, hogy otthon gyakorolsz, folyamatosan beszéltetnek, és a dadogásod ellenére angolul kell megszólalnod!

Nincs leégés, nem röhög rajtad senki. Nem kell tökéletesnek, hibátlannak lenned, addig gyakorolsz, ameddig szükséged van rá. Így az órán, a többiek előtt már viszonylag jól fogsz tudni megszólalni!

Próbáld ki a GO! tanfolyamot, ahol alaptól a felsőfokig tanulhatsz angolul otthon, ha meg van benned az elszántság. Mivel nem áll senki mögötted, ezért saját magadnak kell leülni a képernyő elé, és tanulni.

A tanfolyam eredeti ára 24500 Ft.

Az én ajánlásommal 10 000 Ft engedményt kapsz.

Így a 24500 Ft helyett csak 14 500 Ft kerül az alaptól a felsőfokig szóló tanfolyam, korlátlan ideig tartó felhasználással.

Mi van ebben benne? Javaslom, kattints át az oldalra, és nézz körül, itt megtalálod többek között a videó ajánlót, a mások véleményét is.

Igen, természetesen, az ajánlásért jutalékot kapok. De nem ezért teszem, rögtön te is meg fogod érteni, ha továbbolvasol.

Ugyanis ha megrendeled az angol tanfolyamot, akkor a

Győzd le a dadogásod tanfolyam 44 990 Ft-os árából én is engedményt tudok adni,

így a Győzd le a dadogásod tanfolyam már 39 990 Ft-ért tiéd lehet.

Mindezt azért tudom megtenni, mert többek között jutalékot is kapok, így úgy gondolom, mindhárman jól járunk.

Hiszen ők szereznek egy lelkes angol tanulót, te profi módon megtanulsz angolul úgy, hogy közben csökkented a dadogásodat is, és nem csak ábrándozol arról, hogy megszólalsz, hanem tényleg beszélni fogsz magyarul és angolul is.

 Az én nyereségem pedig az, hogy olyan emberhez kerül a Győzd le a dadogásod tanfolyam anyaga, aki nem csak gyűjtögető módon félreteszi egy polcra őket, hanem meg van benne az elszántság és az akarat, hogy csökkentse az elakadásait, ezáltal egyre jobban és jobban beszéljen.

Hát ezért ajánlom neked a GO! tanfolyamot, mert majd a mintaleckékben, a videó magyarázatoknál látni fogod,  Fekete Gábor nem engedi, hogy némán és szótlanul ülj a képernyő előtt, ugyanúgy dolgoznod kell, mintha egy élő angol órán ülnél.

Ahogy gyakorlod az angolt, mellette olvasod a Győzd le a dadogásod leckéit, végzed a gyakorlatait, ezáltal egyre jobb és magabiztosabb lesz a beszéded.

Ne higgy nekem, próbáld ki!

  • Görgess lejjebb, találsz egy linket, ami a GO! tanfolyam oldalára visz, iratkozz fel, és rendeld meg a tanfolyamot,
  • mikor kifizetted az árát, e-mailben is kapsz majd megerősítést.
  • Gyere vissza erre az oldalra, ha lejjebb mész, meg tudod rendelni a Győzd le a dadogásod tanfolyamot is az eredeti 44 990 Ft-os ár helyett, most csak 39 990 Ft-ért. A közlemény rovatba írd be a dátumot, mikortól vagy GO! tanfolyamos.
  • Ezután küldök egy e-mailt, amiben elfogadom a megrendelésed, és elküldöm azt a bankszámla számot is (Erste bank), ahova várom a befizetésedet, a 39 990 FT-ot.
  • Ha nem ismered még a Győzd le a dadogásod tanfolyamot, akkor itt megtalálod a részletes leírását. (Vigyázz, ne azon az oldalon add le a rendelésedet, hanem itt!)

 

Tehát, irány a GO!

  • Iratkozz fel hozzájuk,
  • rendeld meg a GO! tanfolyamot alaptól a felsőfokig, korlátlan hozzáféréssel, 14 500 Ft-ért.
  • A közleménybe, a törzsvevő kódhoz írd be: ajanlas 14500,  ajánlókód: 75505

(majd gyere vissza erre az oldalra, és add le Győzd le a dadogásod tanfolyamra is a megrendelésedet)

39 990 Ft-ért megrendelem a Győzd le a dadogásod leckesorozatot!