A dadogás kezelése 15 éves korban is eredményes

A dadogás kezelése lehetséges visszaesések nélkül! A 15 éves fiúnak a 72 éves János nagyapa segített a Győzd le a dadogásod otthon végezhető tanfolyamnál.

A dadogás kezelése 15 éves korban is lehetséges

A dadogás kezelése nem könnyű, egy több éves szokást megváltoztatni, átalakítani nehéz, de nem lehetetlen. Olvassátok el, milyen eredményekről számol be János nagyapa, aki a 15 éves unokájának segített.

Ezúton szeretném a saját eredmények alapján ajánlani
Balogh Éva: Győzd le a dadogásod című oldalon felkínált leckéket
a gyermekük beszéde miatt aggódó szülőknek, és felnőtteknek.
A most 17 éves unokám későn kezdett el beszélni, majd kb. 6 éves korától gyakran akadozottá vált a beszéde. Mondták, hogy majd kinövi. Ezután következett a logopédiai, pszichológiai, természetgyógyászati, stb. segítség.

Eredménytelenül.

A dadogás kezelése lehetséges igaz történet

Sőt, 10 évesen, illetve tizenévesen már súlyos, különböző intenzitású együttmozgások (láb-, kar-, fej-, szájmozgások) jöttek létre, hogy egy mondaton belül is többször elakadva segítsen különösen a magánhangzókat kiejteni.
Speciális iskolát javasoltak az egyébként egészséges, értelmes, közösségi életet élő, konszolidált családban élő gyereknek.
Az interneten böngészve találtam rá Balogh Éva honlapjára. Regisztráltam és tanulmányoztam az ajánlatait. Különösen meggyőzött a videóklippje, melyben beszélt.
Tapasztaltam, hogy egy súlyosan dadogó nő milyen óriási változáson ment át.

Hitelesnek minősítettem.

Az akkor 15 éves múlt unokámmal elhatároztuk, hogy utolsó mentsvárként megpróbáljuk a leckéi alapján a beszédjavítását. Mint a 10 lecke anyaga érthető, világos, követhető, és kifejezi a lényeget, segítséget ad ahhoz, hogy
ha valaki rendszeresen, kitartóan tanul, foglalkozik az anyaggal, sokat gyakorol, olvas és türelmes, az eredmény nem marad el.
A leckék árai alacsonyak, az e-mail váltások erősítik a közvetlenséget. A beszédjavításon túl, jót tesznek a leckék az önismeretnek, a nyugodt pszichés állapotnak, és egyáltalán egy fiatal életvitelének.
Az unokám velem együtt vette át a leckéket, sokszor együtt gyakoroltuk a szavak, mondatok indítását.

Bevált!

 Együtt örültünk annak, hogy az úgynevezett együttmozgások megszűntek, és sokkal folyamatosabban beszél.

Megváltozott, magabiztosabb lett. Mi kell még?!
Próbáld meg te is, hidd el, hogy menni fog, és megéri.
Még egyszer köszönjük Éva segítségét!

A 15 éves unoka és 72 éves János nagypapája

Szülőként te is tudsz segíteni a gyermekednek, kattints!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..