A dadogás kezelése felnőtt korban – olvasd el Gergő történetét

A dadogás kezelése felnőttkorban is lehetséges

Olvasd el Gergő levelét, aki szintén megvásárolta, és kipróbálta az otthon végezhető Győzd le a dadogásod tanfolyamot.

A dadogás kezelése nem könnyű Too Sad

Gergő is leírja, sokat dolgozott rajta, viszont az eredmény sem maradt el. Egy újabb sikertörténet, ami bizonyítja, nem szabad belenyugodni, hogy egy rossz szokás miatt megnyomorodjon az életünk. Olvasd el, csupán azzal, hogy a meglévő tulajdonságaink mellé újakat tanulunk, mekkora változásokon megyünk keresztül.

Tárd ki a beszédfélelmed ketrecét, hiszen a felnőttkori dadogás miatt önmagunkat zárjuk ketrecbe. Először szokatlan, és új a változás, amin keresztül mész, de miután hozzászoksz a szabadságról, többé már nem akarsz lemondani róla. Ne feledd, ha neki sikerült, neked is fog!

Gergő leveléről készült képet itt tudod megnézni
Kedves Éva!
Győzd le a dadogásod olvasói levél

Gergő levele – részlet

Örömmel értesítelek, hogy a végére értem a leckéknek. Nagyon szórakoztató, munkás, ugyanakkor elgondolkodtató heteken vagyok túl. Cool

Hatalmas elánnal vágtam bele a leckékbe, mert szerintem sok felnőttkorú dadogó próbált megoldást találni beszédére, de én csak olyanokat találtam, amiket gyerekeknek ajánlanak, mert mint tudjuk a dadogás gyerekkorban alakul ki.

Sajnos azt tapasztaltam, hogy a felnőtt dadogókkal nem foglalkoznak.

Ezért volt felüdülés rátalálni a honlapodra, leckesorozatodra. A leckéken végighaladva rengeteg tulajdonságommal szembesültem, melyek kihatással vannak beszédemre, dadogásommal.

Megdöbbentett az információ áradat, amivel találkoztam, és bevallom, még vagy kétszer-háromszor át kell olvasnom, és legfőképp végigcsinálni a gyakorlatokat, amelyeket leckéről leckére feladtál.

Nagyon sokat segített-segít a folyamatos kapcsolattartás, levelezés. Főleg a leckesorozat megkezdésénél, mikor még csak keresgéltem a dadogásom okait. Így a leckesorozat végén elmondhatom, hogy sokkalta komplexebb okai vannak, lehetőleg voltak a dadogásomnak, mint azt gondoltam.

Lépésről lépésre haladva azonban sikereket értem el, és mikor ezeket felidézem, megdöbbentem, hogy nekem is sikerülhet, hogy én is vehetek egy bérletet bármilyen félelem nélkül. Cool

Egy dolgot bánok csak, hogy nem vettem Veled fel előbb a kapcsolatot és nem kezdtem előbb el a leckéket.

Üdvözlettel: Gergő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..