Dadogás kezelhető negyven évesen is – igaz történet

A dadogás kezelhető, hidd el, nem álom többé. Olvasd el Levente véleményét a Győzd le a dadogásod otthon végezhető tanfolyamról! Ha neki sikerült, akkor neked is fog.

A dadogás kezelése mindenki számára elérhető életkortól függetlenül

A felnőttkori dadogás tévhitei között elismert helyen szerepel, hogy negyven évesen már nem érdemes vele foglalkozni. Levente esete szép példa arra, hogy nem szabad elhinni ezeket. Az élet értékesebb annál, hogy belenyugodjunk abba, rajtunk már nem lehet segíteni. A mi életünk főszereplője a beszédünk miatti szégyenkezés. A változás csírája mindannyiunkban ott van, neked csupán csak engedned kell őt növekedni.

Tréninget elvégző vallomása

Levente vagyok 40 éves Nyíregyházáról. Vezető beosztásban dolgozom. Sokszor kellemetlen helyzetbe kerültem a beszédem miatt. 

dadogás kezelhetőLevente leveleGyermekkoromban logopédushoz jártam nem sok eredménye volt. Könyveket olvastam a beszédhibákról, kineziológusnál is voltam. Az akupunktúrát is kipróbáltam, drága csodagyógyszerekkel próbáltam gyógyítani magam.

A beszédem változó hol jobb, hol kevésbé dadogtam. Böngésztem a neten több blogba is beleolvastam figyelmemet ez keltette föl:

 FELNÖTTKORI DADOGÁS

Elolvastam, rádöbbentem egy „valódi” dadogó próbál tanácsokat adni, segítséget nyújtani. Rögtön tudtam itt egy ember kőkemény munkája fekszik, aki segíteni próbál. Mivel az első tréning ingyenes, elolvastam, megtetszett.

Levelet írtam Balogh Évának, aki se rábeszélni, se lebeszélni nem akart a megrendeléssel kapcsolatban. Kettesével rendeltem a leckesorozatot, ami mindig pontosan érkezett, számlával ellátva.

Ahogy haladtam a tréninggel úgy tudatosult bennem, megtaláltam gyógyulásom rejtelmeit.

Sokkal jobban, szebben beszélek, legyőztem a beszédfélelmet.

Ha meg akartok gyógyulni a dadogásból, vásároljátok meg a leckesorozatot.

Nekem 35 évnyi dadogás után jó tanácsokat, új módszereket ajánlott talán egy kis önbizalmat is sugall a tréning.

Életem egyik legjobb döntése volt mikor ezt a tréninget elvégeztem, mert nagyon a javamra volt. Minden jót.

Tisztelettel Levente

Nagy öröm számomra, ha ilyen leveleket kapok. A Győzd le a dadogásod tanfolyam leírását itt tudod megnézni.

Ha szülőként olvastad ezt a cikket, akkor ide kattints!

“Never given up”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..