Várj! Hadd ajánljak még valamit!

Először is köszönöm, hogy megrendeled a Dadog a gyerek óvodás korban és a Dadogás gyermekkorban e-könyveket, 6 900 Ft-ért, pdf formátumban, e-mailben küldve.

Nagyon sok információt fogsz olvasni a dadogásról, és arról, hogy a szülők hogyan segíthetnek a dadogó óvodás gyermekeknek. Valójában a dadogást azért nehéz kezelni, mert bár a tünetek azonosak, de minden gyerek és így minden család más és más. Nincs egységes sablon, amit a gyerekekre „rá lehetne húzni”.

A gyermekedre igaz, hogy észreveszi a legapróbb változásokat is (valami más helyre került, vagy megváltozott valaki külseje)?

Vagy rosszul tűri a fizikai fájdalmat? Nem érzi jól magát zajos helyeken? Esetleg a háttérbe húzódva csendben eljátszogat? Akkor teljesít a legjobban, ha nincsenek jelen idegenek? Netán könnyen megijed, panaszkodik, hogy szúrós a pulcsija, töri a varrás, vagy viszket a nyaka a ruhacímkétől, és utálja a nagy meglepetéseket?

Amennyiben az óvodás gyermeked dadog, és legalább két kérdésre, vagy esetleg többre is igennel  válaszoltál a fentiekből, akkor javaslom, menj biztosra, és az e-könyvek mellé rendelj tőlem egy

személyes, csak nektek szóló tanácsadást is

Most az eredeti ár (10 000 Ft) helyett, 6 000 Ft-ért kérheted. Ez a nagyon kedvező ár, kizárólag csak most, a két e-könyv megrendelése mellett érvényes.

Így a Dadog a gyerek óvodás korban és a

Dadogás gyermekkorban című e-könyvekért valamint a

személyes tanácsadásért együttesen csak

12 900 Ft-ot kell fizetned.

Érdekel az ajánlatom?

Igen, kérem a Dadog a gyerek óvodás korban és a Dadogás gyermekkorban című e-könyvek mellé a személyes tanácsadást is, összesen 12 900 Ft-ért.

Nem, csak a Dadog a gyerek óvodás korban és a Dadogás gyermekkorban című e-könyveket kérem 6 900 Ft-ért.

 

Hogyan zajlik, mit tartalmaz a személyes tanácsadás?

  • Mikor kitöltöd a megrendelőt, küldök egy előzetes kérdés listát, hogy megismerjem a kisgyereket, és a környezetét, ahol él.
  • Miután megérkeznek a válaszok, és a 12 900 Ft is. Elküldöm a két e-könyvet, és a beérkezett válaszok alapján elkezdek dolgozni.
  • Figyeld a postaládádat, mert ha szükséges, újabb kérdéseket teszek fel, hogy még teljesebb képet kapjak.
  • Kb. 7-10 nap múlva fogom küldeni a személyes, csak nektek szóló további javaslataimat is e-mailben a még jobb eredményekért.

Kedves Éva!

Ez nagyon sok információ volt.

Azt bánom, hogy nem rögtön önhöz fordultunk. Most már a tapogatózàs helyett van egy irány, amin el tudunk indulni. Főleg én.

Most Sára elég nyugodt, szinte alig hallatszik, hogy nem mindig úgy jönnek a szavak. De a múlt héthez képest ez nagy előre lépés. Reméljük meg tudjuk tartani ebben az állapotban, nagyon oda figyelünk rá, hogy mindent úgy csináljunk, ahogy tanácsolta.

Nagyon köszönünk mindent. T. Làszló

 

Kedves Éva, Már nagyon vártam a leveledet és nagyon szépen köszönöm. Megint sok jó tanáccsal láttál el, amit biztosan alkalmazni fogok.

Kata

 

Igen, kérem a Dadog a gyerek óvodás korban és a Dadogás gyermekkorban című e-könyvek mellé a személyes tanácsadást is, összesen 12 900 Ft-ért.

Nem, csak a Dadog a gyerek óvodás korban és a Dadogás gyermekkorban című e-könyveket kérem 6 900 Ft-ért.