Dadogás legyőzhető felnőttkorban is,

nem álom többé !

Te is arról álmodsz,

hogy egyszer majd legyőződ a dadogásod?

 

 • Téged is elfog a pánik, ha meg kell szólalnod?
 • Beszéd közben kerülöd a szavakat, amelyek számodra kimondhatatlanok, amitől rettegsz?
 • Jó lenne folyamatosan, és gördülékenyen beszélni, nem megszégyenülten elkullogni egy rémes beszédszituáció után?

Szeretnél ugyanolyan könnyen csevegni, elmondani az igényeidet, problémáidat, mint bárki más? Szeretnéd, ha te is ugyanolyan vásárló lennél, mint a többi, aki simán, érthetően el tudja mondani, amit szeretne, nem dadogna, hebegne össze-vissza?

A dadogás legyőzhető

Ne hidd, hogy ez csak álom! Rajtad is lehet segíteni!

Gyerekkoromban nagyon súlyos dadogó voltam. 14 évesen nem is tudtam milyen szakmát válasszak. A szüleim tanácsára lettem kertész, és kitanultam a szőlő- és gyümölcstermesztést. A záró vizsga után a szakoktatóm könnyes szemekkel búcsúzott tőlem. Éreztem, ez a tekintet azt mondja: Évi, kiváló eredménnyel végeztél, de vajon ilyen rettenetes dadogással hogyan tudod majd megmutatni a benned rejlő képességeket?

Amikor elkezdtem dolgozni, úgy tűnt, nem aggódott hiába. A munkahelyemen nem mertem megszólalni!Szerencsére nagyszerű munkatársak vettek körül, befogadtak úgy is, hogy napokig nem szóltam senkihez. Persze belül nagyon fájt, és rengeteg mondani valóm lett volna, de úgy gondoltam, mindenki elfordul tőlem, ha meghallják, hogy beszélek.

Közben lázasan kutattam a módszereket, kerestem a szakembereket. Igaz, erőfeszítéseimnek hosszú évek múlva lett csak érezhető eredménye. De ma már a munkám része a telefonálás, az emberekkel való kommunikáció.

Most akkor ülj át az én székembe, és képzeld el, hogy már nem rettegsz a nehéz szavaktól, a félelmetes beszédszituációktól. Képzeld el, hogy könnyedén fogalmazod meg a gondolataidat, stressz-mentesen teremtesz kapcsolatot másokkal.

A felnőttkori dadogás legyőzhető nem álom többé!

Én már megcsináltam, és ha nekem sikerült, Neked is sikerülni fog!

Saját példámból kiindulva, saját tapasztalataimra alapozva, saját kudarcaimból okulva kidolgoztam egy eredményes módszert, a Győzd le a dadogásod emailtanfolyamot, amit először magamon teszteltem, és amely 2010 óta már sok embernek segített.

Nézd csak, mit mondanak azok, akik már ismerik a módszeremet!

“Egy dolgot bánok csak, hogy nem vettem Veled fel előbb a kapcsolatot és nem kezdtem előbb el a leckéket.”

Gergő

 

“Én csak ajánlani tudom, minden hasonló problémával küzdőnek, sőt ha valaki megkérdez, nagyon sok mindent tudnék mesélni a saját tapasztalataimról is. Nekem csak a javamra szolgált ez a leckesorozat.”

Tamás

Szeretnél te is azok táborába tartozni, akik ma már bátrabban szólalnak meg, akik már használják a tanácsaimat?

Még ne mondj igent, csak annyit mondj, hogy “talán”!

Biztosan az motoszkál a fejedben, hogy miben más, mitől jobb az én szisztémám, mint a többi, amelyeken – gondolom -, már Te is átmentél?

A legtöbb technika csak a tünetekre koncentrál, azokat próbálja eltüntetni. Én, aki érintettként ugyanabban a cipőben jártam, amiben most te vagy, belülről látom a problémát. Tudom, hogy a tartós eredményekhez kevés egy technika, egy módszer megtanulása.

A beszédfélelmed leépítéséhez másképp kell gondolkodnod, el kell érned, hogy egy hétköznapi beszédszituáció számodra is ugyanolyan természetes legyen, mint bárki másnak. Ehhez összegyűjtöttem azokat az ismereteket, gyakorlatokat, amelyek segítségével te is le tudod győzni a dadogásodat.

Ráadásul ehhez otthonról sem kell kimozdulnod, senkivel sem kell találkoznod, nem kell újabb trénerek előtt megszégyenülten ecsetelned az állapotod.

A Győzd le a dadogásod! emailtanfolyam Neked is segíteni fog!

Az emailtanfolyam leckéit otthon, egymagad tudod elvégezni, és napról napra tapasztalhatod az eredményeket. Először a kisebbeket, majd egyre nagyobbakat, és jelentősebbeket.

“Ahogy haladtam a tréninggel úgy tudatosult bennem, megtaláltam gyógyulásom rejtelmeit. Sokkal jobban, szebben beszélek, legyőztem a beszédfélelmet. Ha meg akartok gyógyulni a dadogásból, vásároljátok meg a leckesorozatot. Nekem 35 évnyi dadogás után jó tanácsokat, új módszereket ajánlott talán egy kis önbizalmat is sugall a tréning. Életem egyik legjobb döntése volt mikor ezt a tréninget elvégeztem, mert nagyon a javamra volt.”

Levente

“Az akkor 15 éves múlt unokámmal elhatároztuk, hogy utolsó mentsvárként megpróbáljuk Éva leckéi alapján a beszédjavítását. Mint a 10 lecke anyaga érthető, világos, követhető, és kifejezi a lényeget, segítséget ad ahhoz, hogy ha valaki rendszeresen, kitartóan tanul, foglalkozik az anyaggal, sokat gyakorol, olvas és türelmes, az eredmény nem marad el.”

János, nagypapa

Bár otthon, egyedül tanulsz, e-mailben, telefonon mindig megtalálsz. Végig ott leszek melletted, ha elakadsz, minden kérdésedre válaszolok.

Megfelelő szorgalommal, és kellő gyakorlás után, élőben is ugyanúgy fogsz megszólalni, mint otthon, egyedül. A tartós eredményekhez kevés, ha csak magadban olvasod a leckéket, gyakorolnod is kell.

A leckékben tanultakat próbáld ki élesben is! Először otthon, családi környezetben, később ismerősökkel, munkatársakkal, majd bárhol, amerre megfordulsz, és beszélned kell.

Remélem, már meggyőztelek, hogy a dadogás legyőzhető.

Olvasd el a részleteket!

Hogyan épül fel az emailtanfolyam?

Kezdő lépések:

leckecsomag 1 füzete

Miért lettünk felnőtt korunkra dadogók?
Bővebben

Milyen adottsággal születtünk, aminek a révén hajlamossá váltunk arra, hogy megtanuljuk a dadogás rossz szokását? A gyerekek 4-5% dadog. Szerencsére mire elérik a felnőtt kort, ez a szám lecsökken 1%-ra.  A leckéből megtudhatod mi a dadogás reflexe, mit jelentenek a beszédküszöb, és a radarozás fogalmai? Kiválaszthatod, milyen dadogást erősítő tulajdonságokkal rendelkezel, milyen családi, és környezeti tényezők miatt maradt meg felnőtt korodra is a dadogás?

dadogás legyőzhető 2

A folyékony beszéd elérésének titka
Bővebben

Fellebbentem a fátylat, miért váltunk át dadogásra épp a legkritikusabb pillanatokban?

Tanuld meg, hogyan tudod a már ismert dadogáscsökkentő módszereket úgy alkalmazni, hogy tényleg érjenek is valamit?

Ismerd meg azokat a buktatókat, amelyek könnyen megakadályozhatnak téged a dadogásod csökkentésében?

Ezen kívül megtudhatod, dadogóként miért jó, ha csökkented a napi kávé adagodat, hogyan visz közelebb a beszéd folyamatosság eléréséhez, ha rendszeresen sportolsz (mozogsz), illetve odafigyelsz a táplálkozásodra, és még sok hasznos, apró ötlet.

dadogás legyőzhető 3

Stresszmenedzselés
Bővebben

Sokan félnek a nyilvánosság előtt beszélni.

A dadogóknak ez különösen nagy próbatétel.  Ugye milyen csodálatos lenne, ha miután megérted, mi a különbség, hol a határ a normális és a kóros beszédfélelem között, ezeket leépítve, te sem fogsz már jobban félni egy ilyen eseménytől, mint bárki más?

Te is voltál már úgy, hogy egyik nap jobban beszéltél, a másik nap rosszabbul? Ennek okait, részben a bennünket érő apró eseményekben kell keresni. Amikor időhiányban szenvedünk, amikor bosszankodunk azon, miért épp most nem tudtam kimondani?

Nem lenne jó, ha folyékony maradna a beszéded akkor is, ha sokat kell dolgoznod, vagy váratlan eseménnyel kell szembesülnöd, mint például egy baleset, vagy gyászhír?

Többé már nem ér váratlanul a dadogás, hiszen tudni fogod, mik azok a jelek, amelyek még a megszólalás előtt figyelmeztetnek téged, ma különösen figyelned kell a beszéded mikéntjére. Megismered azt az érzést, mikor te uralod a beszéded, és nem fordítva. És ez még csak a kezdet!

Új szokásokat tanulunk:

dadogás legyőzhető 4Beszédfélelem
Bővebben

Felnőtt dadogók nagy problémája a beszédfélelem. Hogyan tudok megszólalni, vajon sikerül-e végigmondani, amit szeretnék?

Mennyit ér neked, ha megtanulod, hogyan szoktunk értékelni egy beszédhelyzetet, a dadogók gondolkodásmódja miben tér el a többiektől? Miért nem egyformán reagál két dadogó ugyanarra a beszédhelyzetre?

A negyedik lecke segítségével leépítheted a túl jó fantázia nevű dadogást erősítő tulajdonságodat. Megtanulod, hogyan jönnek létre az érzelmek, hogyan tudod megváltoztatni a gondolkodássablonjaidat. Milyen varázslatos lenne, ha egy csapásra, csupán másként értékelve az adott beszédhelyzetet, elejét veszed a dadogásnak?

dadogás legyőzhető 5Szabadulj ki a beszédfélelem börtönéből
Bővebben

Ezzel a leckével fontos mérföldkőhöz érkeztél a beszédfélelmed leküzdésének útján. Ha az eddig tanultakat kombinálni kezded a mostani anyaggal, haladásod üteme gyorsabbá válik.

Megérted, miért dadogsz, ha felszólítanak órán? Miért nem szűnik meg magától a beszédfélelmünk? Hogyan tudjuk a beszédfélelmet sikeres, tartós módon csökkenteni?
Megtanulod miért fontos felülvizsgálni a gyerekkorunkban megtanult szokásainkat, és mindezt hogyan tegyük? Hogyan szabadulj ki a dadogás ördögi köréből?
Megérted, miért félsz utcán megszólítani másokat, vagy telefonon felhívni?

Elárulom, nekem mi volt az a mérföldkő, miután már bátrabban mertem másokat felhívni telefonon.

A beszédfélelem börtöne láthatatlan, valójában nyolc olyan torz gondolkodásformából áll, amelyek kezelése rém egyszerű. A dadogók azért nem alkalmazzák, mert még nem tanította nekik senki.

Már a tanfolyam felénél jársz. Ennek a leckének a feldolgozásával a te beszédfélelmed is érezhetően csökkenni fog, bátrabban mered felvenni a telefont, belépni a bankba és elmondani, miért jöttél. A boltban kérni egy másik méretet a neked tetsző nadrágból vagy cipőből.

Figyelem ajándék!

Hogy ezt az eredményt tovább fokozzuk, küldök egy rövid, de hatásos összefoglalást, miről volt szó eddig, hogyan szilárdíthatod meg az eddig elért fejlődésedet. Valamint egy fantasztikus gyakorlatsort, amivel még inkább felkészülhetsz az „éles” bevetésekre.

dadogás legyőzhető 6Megtanultam és képes vagyok rá!
Bővebben

Ugye, te is gyakran álmodsz arról, hogy most megmutatom, sikerülni fog, aztán mire odakerülsz, próbálsz láthatatlanná válni. Dadogókon gyakran eluralkodik az alkalmatlanság érzése (én erre nem vagyok képes, nekem ez nem megy).

Ennek vége! Ebből a leckéből megtudhatod, honnan ered, miből táplálkozik, hogyan számoljuk fel az alkalmatlanság érzését. Részletesen elmondom, hogyan küzdöttem meg ezzel, lépésről-lépésre.

Megérted, miért fontos a felkészülés, a magabiztos fellépés, megmutatom, mi a különbség egy újonc, és egy veterán katona gondolkodásmódja között. Figyelem ez a kulcs, amivel még gyorsabbá válik a haladásod üteme! Elmondom, hogyan tudsz eredményesen szembeszállni a „most nem vagyok képes megszólalni” érzéssel.

A hatodik lecke megrendelésével összeáll a kép. Az összes eddig tanult készséget alkalmazva egyre ritkábban fogsz megakadni, a beszéd valóságos élmény lesz számodra.

A felnőtt dadogók nagy része úgy nő fel, hogy gyerekkorában kevés barátja van, az iskolában nem kell szóban felelnie, a családtagokon kívül kevés emberrel beszél. Ezzel is védve magát a mások előtti megszégyenüléstől. Ami gyerekkorban védelem, az a felnőtt életben hatalmas gáttá alakul. Mivel folyamatosan kerülte a társas érintkezéseket másokkal, nincs gyakorlata abban, hogyan kezdeményezzen beszélgetéseket.

Utolsó simítások:

dadogás legyőzhető 7

A beszéd szabadsága
Bővebben

Ahogyan a 02-03 lecke a régi beszédmódba történő visszacsúszást akadályozta meg, most már elkezdjük megszilárdítani azokat az új készségeket, amelyekkel jelentősen csökkenteni tudod a dadogásodat. Megmutatom, hogyan számold fel eredményesen a megszólalás előtti rémképeket, amelyek elbizonytalanítanak, erősítik a „nem leszek képes, megfelelően helytállni” érzést.

Részletesen elmagyarázom, milyen hatással vannak érzelmeink a teljesítményünkre. Megmutatom miért előnyös a megérzéseinkre hallgatni, mikor döntéseket hozunk, hogyan működnek. Hogyan sugározz egészséges önbizalmat a megjelenéseddel.
Értékes vagy!


A munka világa változóban van, ma már nincs biztos állás. Egy munkakör betöltéséhez nem elég a szakmai tudás. Legyél pontosan tisztában a saját erősségeiddel, és korlátaiddal, aminek nagy hasznát veszed, ha éppen állást keresel, vagy szeretnéd, ha igényesebb, jobban fizető feladatokkal bíznának meg a munkahelyeden.

dadogás legyőzhető 8Tét nélküli beszélgetések
Bővebben

A negyedik leckétől kezdve tanuljuk, hogy az érzelmeink hatással vannak a gondolkodásunkra és azon keresztül a cselekedeteinkre. Mindez fordítva is igaz, a gondolatainkkal, cselekedeteinkkel szabályozni tudjuk az érzelmeinkkel. Csak a legegyszerűbb példa: ha elkezdesz mosolyogni, hamarosan jókedved lesz.

Az előző leckében igyekeztünk tudatosítani magunkban az érzelmeinket. Most megtanulod, hogyan szabályozd az érzelmeidet. Ne feledd, ha engeded, hogy az érzelmeid túlságosan eluralkodjanak rajtad, nagy valószínűséggel dadogni fogsz.

Ebben a leckében a munkahelyi viselkedéssel kapcsolatos példákon keresztül mutatom be, hogyan alkalmazhatod a megtanult új, dadogást csökkentő készségeket. Mit tegyél, ha forr benned a düh, ha szembe találod magad egy őrjöngő, ordító főnökkel? Hogyan csökkenti a stresszt, és ezen keresztül a dadogást, ha rugalmas vagy? Miért jó az, ha szereted a munkádat? Hogyan fogadd a kihívásokat? Mi a kiszámított kockázat?

A lecke második felében a túlzott tetszésigény, a másoknak való megfelelés leépítésével foglalkozunk. Hogyan fogadd a kritikát? Hogyan mondd ki könnyebben a neved?

dadogás legyőzhető 9Amikor csörög a telefon
Bővebben

Mit jelent elkötelezettnek lenni a munkahelyünk iránt? Hogyan tegyél újításra vonatkozó javaslatokat a munkahelyeden? Mikor jó a kezdeményezőkészség, mikor ártalmas? Hogyan fogadd, ha elmarad a várva várt előléptetés?

Hogyan legyél empatikus? Mi a megfelelő beleérző készség? Szükségesnek tartom ezzel a témával foglalkozni, hiszen ez a társalgási beszédszituációk alapja.

A dadogók, mivel kimaradnak az idegenekkel történő beszédszituációkból, kevésbé sajátították el ezt, mint a többi ember. Megnézzük, hogyan alakítsd ki magadban ezt a szokást. Mik a buktatói, mivel éred el, hogy otthagyjanak beszéd közben? Hogyan hallgasd a másikat? Hogyan mondj kritikát?

Te is le szoktad beszélni magad bizonyos telefonhívásokról? Akkor ez a lecke neked szól. Megmutatom, hogyan szabadulj meg azoktól a gondolatoktól, amelyek megakadályozzák, hogy felemeld a készüléket. Ha pontosan, lépésről lépésre végighaladsz a programon, egy idő után észreveszed, szinte kitörölheted a szótáradból azt a kifejezést, hogy félelmetes, vagy rettegett telefonhívás.

dadogás legyőzhető 10Konfliktuskezelés
Bővebben

Már megtanultad, hogyan hatnak ránk az érzelmeink. De hogyan hatnak másokra? És hogyan hatnak miránk mások érzelmei? Tudod, hogy ennek mekkora befolyása van az életünkre, a döntéseinkre, hogy konkrétabb legyek a beszédünkre? Hogyan tudunk meggyőzni másokat, milyen gyakori hibákat követnek el azok, akiknek ez nem sikerül?

Mindannyiunk életében előfordulnak konfliktusok, nézeteltérések, amelyek tisztázásra szorulnak. Dadogóknál gyakori, hogy azért nem szólnak a saját jogaik, igényeik miatt, mert nem biztosak abban, hogy végig tudják mondani. Mutatok egy egyszerű módot, hogy többé ez se legyen akadály.

Hogyan viselkedj, ha támadás ér, hogyan hűtsd le mások indulatait?
Te még nem vagy ennyire bátor, hogy kiállj önmagadért? Nem baj, van más, egyszerűbb út is, próbáld ki!

Elérkeztünk az utolsó leckéhez, nem hagylak magadra. Értékeld ki a haladásodat, és olvasd el, milyen útravalóval engedlek el!

Mennyibe kerül a Győzd le a dadogásod emailtanfolyam?

Belegondoltál már, eddigi életed során mennyi pénzt fizettél ki logopédusra, szakemberre, és honnan hova jutottál?

És arra gondoltál már, mennyi értékes lehetőség suhant el melletted, mennyi helyen kerültél hátrébb az életben, és nem a képességeid miatt, pusztán csak azért, mert most eddig nehézségeid voltak a beszéddel?

Gondolj csak bele, az eddigiek alapján mi vár még rád az életben?

Pontosan tudom, mindez milyen érzés.

Ezért ajánlom bátran és lelkiismeretesen a figyelmedbe az emailtanfolyamot, amelynek ára mindössze

44 990 Ft

Mit kapsz ezért a pénzért?

Fizess biztonságosan, bankkártyával és azonnal küldöm az első e-mailt. Máris kezdjük a közös tanulást.

 • Az e-mail tanfolyam során közösen fogjuk feldolgozni a 10 leckét.
 • A leckéket e-mailben, pdf formátumban küldöm, egyenletesen elosztva a tanfolyam során.
 • Lesznek még további tanulást segítő pdf és mp3 anyagok is a még jobb eredményekért.
 • Korlátlan ideig tartó személyes segítség emailen, skype, telefonon, addig, amíg szükségét érzed.

Otthoni tanulásod során sem hagylak magadra, érezni fogod, hogy a felnőttkori dadogás legyőzhető.

Sőt mindez, most 100% elégedettségi garanciával lehet a tied!

Ha nem azt kapod, amit szeretnél, a tanfolyam 15. napjáig visszakérheted a pénzedet. Megköszönöm, hogy adtál egy esélyt ennek a programnak. Nem kell magyarázkodnod, visszaküldöm az átutalt összeget, és barátokként válunk el.
Ehhez adj meg egy nevet, és azt a számlaszámot, ahova kéred a pénzt. Nagyon fontos, csak átutalást tudok vállalni, csekken történő visszafizetést, illetve egyéb módot nem.

Tudomásom szerint, a felnőtt dadogókkal foglalkozó tanácsadók közül, egyedülálló módon csak tőlem kérheted vissza a pénzed, ha nem vagy elégedett!

Eddig több, mint 100-an vásároltak már tőlem, és csak 1 érintett kérte, és természetesen kapta vissza a pénzét. Szerinted véletlen az arány?

Mi történik, ha elküldöd a megrendelésed?

 • A tanfolyamot bankkártyával és online utalással tudod kifizetni.
 • A fizetés az OTP Simplepay-en keresztül történik. A bankkártyád adatait nem látjuk, nem tároljuk, a befizetés az OTP Bank biztonságos rendszerén keresztül történik. 
 • Bankkártyás fizetés után azonnal küldöm az első levelet, és elkezdjük a közös tanulást.
 • Átutaláskor, az összeg beérkezése után, 24 órán belül küldöm az első e-mailt.
 • Lehetőleg NE Freemailes vagy Citromailes email címet adj meg, mert ezek a levelezők nem biztos, hogy a csatolmányt tartalmazó leveleket fogadni tudják.
 • A honlap Adatvédelmi Szabályzatát (GDPR) itt tudod elolvasni.

Ne várj tovább, hanem adj magadnak egy lehetőséget a nyugodtabb, stresszmentesebb életre!

Rendeld meg most a Győzd le a dadogásod emailtanfolyamot!