Adatvédelmi Szabályzat

Az általam kezelt adatokat harmadik személynek nem adom tovább, kéretlen leveleket nem küldök, én sem szeretem az ilyet, és csak ott kezelem az adataidat, ahol az feltétlenül szükséges.

Köszönöm a bizalmadat!

Adatkezelő:

Horváth Ottóné, Balogh Éva

Székhely: 7632 Pécs, Tildy Z. u. 33.

Adószám: 58616415-1-22

Nyilvántartási szám: 21772301

 

Adatfeldolgozó:

(ListaMester hírlevélküldő szoftver)

Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság

Székhely: 2051 Biatorbágy, Damjanich utca 8.

Adószám: 21158218-2-13

Billingo 

számlázó program segítségével készül a számla. 

 Cégadatok:

Cégnév: Billingo Technologies Zrt.

Székhely: 1133 Budapest, Árbóc utca 6. III. emelet

 Adószám: 27926309-2-41

 

Kezelt adatok:

Hírlevél feliratkozásnál kezelt adatok: e-mail cím, keresztnév, regisztráció időpontja, regisztrációkori IP cím.

Adatgyűjtés célja, hogy értesíteni tudjalak téged, ha új cikk, bejegyzés jelenik meg a honlapon, vagy tájékoztassalak arról, hogy milyen termékeket tudsz megvásárolni tőlem.

A hírlevelekről bármikor egy kattintással véglegesen leiratkozhatsz. A leiratkozási gombot keresd a hírlevelek alján, illetve ugyanitt megnézheted, vagy módosíthatod is az adataidat, például új e-mail cím esetén.

 

Ha bármilyen terméket vásárolsz tőlem, akkor a bekért adatok: Vezeték név, Keresztnév, e-mail cím, telefonszám, Számlázási cím, Postázási cím, regisztráció időpontja, megrendelt termék.

Az adatgyűjtés célja, hogy a megrendelt terméket el tudjam küldeni neked, illetve értesíteni tudjalak, hol jár a postára adott csomag.

Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A regisztráció után legkésőbb 3 hónappal, a név és e-mail cím, megrendelt termék kivételével minden más adatot törlök, kivéve a számviteli bizonylatokon szereplő adatokat, hiszen a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig meg kell őrizni ezeket a bizonylatokat.