Felnőtt dadogóként

neked is nehézséget okoznak

bizonyos betűkkel kezdődő szavak?

Hogyan mondd ki egyszerűen –

dadogás nélkül?

Én is hosszú évekig szenvedtem ettől. Ugyanabban a cipőben jártam, amiben most te. Kerültem boltokat és azokat helyeket, ahol tudtam, hogy egész biztosan el fogok akadni beszéd közben. Folyton radaroztam, nehogy elakadjak a számomra félelmetes betűknél.

Nem tudod, mi az a radarozás?

Mikor felnőtt dadogóként beszéd közben ahelyett, hogy arra figyelnél, mit mond a másik, folyamatosan szelektálod a szavakat, hogy mi az, amit ki tudsz mondani, és mi az, amit nem?

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, tudok segíteni abban, hogy többé már ne okozzanak több kellemetlenséget neked ezek a szavak?

Nem volt könnyű, nagyon sokáig kutattam, próbálgattam az egyes módszereket, aztán sok-sok legózás után a magyar abc minden egyes betűjére megtaláltam azt a megoldást, amit bárki könnyedén meg tud tanulni.

Mondd ki dadogás nélkül

Nincs több radarozás,

Nincs több félelem, rettegés,

Hú, most meg kell szólalnom érzés

 

Ez a könyv segít, hogy néhány hét gyakorlás után megszabadulj a félelmetes betűk vagy szavak okozta kellemetlen érzéstől.

Megtanulod, hogyan mondd ki egyszerűen, természetesen, dadogás nélkül.

Rendeld meg ezt az ekönyvet most

mindössze 14 990 Ft-ért.

Fizess biztonságosan bankkártyával

és azonnal küldöm neked emailben,

pdf formátumban.

Hány éves kortól ajánlom ezt a könyvet?

Ezt a könyvet 12-14 éves kortól javaslom használni. Nagyon fontos, hogy már tudj stabilan, magabiztosan olvasni hosszabb, rövidebb szövegeket.

Miről szól a könyv?

A könyvben részletesen bemutatom hogyan tudod egyszerűen, könnyebben kimondani a magyar abc minden egyes betűjével kezdődő szavakat.

Megmutatom, hol szoktak a dadogók elakadni, mik a jellegzetes hibák. Megmutatom, hogyan tudod ezeket elkerülni.

A könyvben mutatok példákat a gyakorlásra, illetve megmutatom, hogyan tanulj önállóan otthon, a saját környezetedben.

Milyen beszédhiba kezelésére alkalmas?

Ez a könyv kifejezetten csak a dadogás csökkentésére alkalmas. Abban segít neked, hogy könnyebben tudd elkezdeni a beszédet és egyre ritkábban akadj el beszéd közben. Ha mégis megakadsz, simábban, gördülékenyebben tudd folytatni.

Figyelem!

Felnőtt dadogóként inkább a Győzd le a dadogásod email tanfolyamot javaslom, 44 990 Ft-ért, mert az tartalmazza ezt a tudásanyagot is. Illetve 5 hónapon keresztül megosztok veled minden elméleti és gyakorlati tudást ahhoz, hogy otthon, a saját környezetedben legyél képes megszabadulni a dadogástól.

Egyszer kell fizetned, de addig segítek neked ameddig csak szükséged van rá.

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie BannertőlAW-988440002 UoGGCJ7H5rgBEMLLqdcD