Beszélj könnyebben

Dadogás nélkül

Szeretnél te is könnyebben és folyékonyabban beszélni, mint eddig, dadogás nélkül?

Csak még nem tudod, hogyan kezdj neki?

Ebben segít neked ez a rövid könyv, mert a képességek benned vannak, csak fejleszteni kell  őket.  Ha  gyakorolsz,  sokkal  könnyebben,  és  folyékonyabban  fogsz  beszélni.  Képzeld  el,  milyen változást hozhat ez neked akár a karrieredben, akár a házasságodban, vagy a családod életében, a társas kapcsolataidban?

Dadogás nélkül a te életed is könnyebb lenne

De ne szaladjunk ennyire előre, először olvasd el a rövid tartalmat.

Miről szól az e-könyv?

 • Részletesen bemutatom, miért dadogunk,
 • Megérted, az érzelmeink hogyan befolyásolják a beszédünket?
 • Azonnali módszerek, amivel felerősítheted a pozitív érzelmi hatásokat, és semlegesítheted a negatívakat, hogy könnyebben beszélhess.
 • Akaraterő vagy képzelő erő? Szerinted melyik az erősebb? Hogyan segítenek nekünk?
 • Megmutatom azt az 5 képességet, amire érdemes figyelni, amit érdemes fejleszteni, és ami lényegében a kulcsa annak, hogy néhány hét gyakorlással érezhető javulást tudj elérni a beszédedben.
 • Természetesen az elmélet mellett gyakorlatokat is tartalmaz a könyv, és csak a szorgalmadon múlik, milyen mértékű javulást érsz el vele.
De ez még nem minden. A Győzd le a dadogásod leckesorozatból kiválogattam újabb 10 Azonnali beszédkönnyítő tippet. Ezek a gyakorlatok egyszerűek, könnyen meg tanulhatóak, és azonnali eredményt adnak.

Miről szólnak a villámtippek?

(Tartalomjegyzék helyett)

 1. Megismered azt a határvonalat, ami elválasztja a folyékony beszédet a dadogástól. Megérted, hogyan működik, és már tudni fogod azt is, mit kell tenned, hogy mindig folyékonyan tudd elmondani azt, amit szeretnél.
 2. Hogy ez így legyen, mutatok egy légzésmódot, amit ha folyamatosan gyakorolsz, lényegesen könnyebben fogsz beszélni, mint eddig.
 3. Belegondoltál már abba, az érintettek miért nem tudnak kikecmeregni a dadogásból? Mintha egy ördögi kör lenne, folyton-folyvást ugyanazon a nyomvonalon járnak körbe-körbe. Ideje változtatni, igaz?
 4. Mondták már neked is, hogy csak nyugodtan, lazán, nem kell izgulni? Én kismilliószor hallottam. Sok idő kellett, mire kitapasztaltam, hogyan tudom elérni azt az állapotot, ami tényleg laza, természetes beszédet eredményez. Ezt most veled is megosztom.
 5. A dadogástól azért nehéz megszabadulni, mert nagyon sok berögzült „beszédet megnehezítő” szokást vettünk fel, amit szépen sorjában, mint a hagymahéjakat, le kell fejtenünk, meg kell változtatnunk a viselkedésünkben. Ez az egyik apró, de lényeges momentum, majd meglátod.
 6. Szoktál szégyenkezni a dadogásod miatt? Javaslom, ezután bárhogy sikerül is a beszéded, kerüld el ezt az érzést. Megosztom veled, nekem hogyan (mivel) sikerült, milyen utat jártam be.
 7. Ahhoz, hogy a rizikós helyzetekben is aránylag jól tudj beszélni, elengedhetetlen az önbizalom. Egy rövid, tanulságos tipp, hogy ez sose kerülje el a figyelmedet.
 8. A dadogók gyakran kerülik a beszédhelyzeteket. Pedig ez lehetetlen, hiszen emberek között élünk. Ha ezt elolvasod, te is egyetértesz majd velem: beszélni, beszélni, és beszélni.
 9. Neked is problémát jelent telefonon keresztül bemutatkozni, megmondani a neved? Ezután lényegesen könnyebben fog menni. Majd meglátod!
 10. Mikor az ember gyerekkora óta dadog, akaratlanul is kevesebb társas helyzetben vesz részt, mint szeretne. Ez az a terület, ahol nem lehet eleget tanulni. Nézd meg, mire gondoltam, egy kis ízelítő. Nagyon tanulságos.
Bónuszként elküldöm neked az első 10 Azonnali beszédkönnyítő villámtippet, amit a feliratkozók ingyenesen, 140 nap alatt kapnak meg (2 hetente 1 db villámtippet).

 

Íme a lista címszavakban:

 1. dadogást erősítő kilenc legfőbb ok, számolj le velük!
 2. Gondoltad volna, hogy a dadogás leküzdésében az egyik legnagyobb akadály a levegővétel?
 3. Hangos olvasás kicsit másképpen, hogy végre eredménye is legyen
 4. Hogyan csökkentheted a beszédfélelmedet akár fél perc alatt?
 5. íme a felnőttkori dadogás 8 mumusa, aki árnyékként folyamatosan ott lohol a nyomodban.
 6. Három egyszerű lépés, amivel eltüntetheted őket
 7. Ez segít, hogy könnyebben beszélj a tanáraiddal, főnököddel.
 8. Hogyan mondd ki a neved dadogás nélkül bemutatkozáskor
 9. Tanuld meg kimondani a neved a telefonba is!
 10. Tudod miért illan el a bátorságod épp akkor, mikor a legnagyobb szükséged lenne rá?

Rendeld meg a három kiadványt most,

mindössze 3990 Ft-ért

Az e-könyveket pdf formátumban, e-mailben fogom elküldeni. 

A dadogás leküzdése nem egyszerű, sok kitartást, és gyakorlást kíván. Ezzel a 2+1 könyvvel szeretnélek meggyőzni arról, hogy már apró lépésekkel is olyan eredményeket érhetsz el, amivel új irányt vehet az életed.

Képzeld el az életed dadogás nélkül

Amint elkezdesz gyakorolni, legkevesebb négy azonnali változást fogsz magadon észrevenni:

 1. Észreveszed, hogy csökken azoknak a szavaknak a száma, amit idáig elkerültél.
 2. Sokkal szívesebben kapcsolódsz be a különféle beszélgetésekbe.
 3. Kevésbé fog zavarni mások rád irányuló tekintete.
 4. Érezni fogod, hogy kezded jobban irányítani a beszédedet.
Mikor érdemes 3990 Ft-ért megvenni ezt a három e-könyvet?

 • Ha még a Győzd le a dadogásod leckecsomag ára (44 990 Ft) túl sok neked, de azért szeretnél könnyebben beszélni.
 • Ha most még nem állsz készen arra, hogy véglegesen felszámold a dadogásodat, de valamennyit azért foglalkoznál vele.
 • Ha először szeretnéd „kicsiben” kipróbálni, ízelítőt kapni arról, hogyan is működik ez a módszer?
 • Mielőtt megrendelnéd a teljes, Győzd le a dadogásod! tananyagot, előtte szeretnél letesztelni engem. Vajon valóban működő, bárki által könnyen megtanulható segítséget tudok ajánlani?

Kedves Éva!

Jól olvasható minden ebook.

Máris találtam benne hasznosíthatót.

Gyorsan vagy nagyon gyorsan beszélek vagy alkalmanként nagyon szépen is tudok kommunikálni. Nagyon ritkán szoktam dadogni, de a gyakorlataidnak nagy hasznát tudom venni.A gyakorlataid tényleg példaértékűek.

Péter (29)

Mi történik, ha kitöltöd a megrendelőt?

 • Azonnal kapsz egy e-mailt, amiben visszaigazoljuk a megrendelésedet, valamint megkapod azt a bankszámlaszámot is (Erste bank), ahova a 3 990 Ft-ot befizetheted Forintban vagy Euróban.
 • Amint a bank jóváírta az összeget, e-mailben 24 órán belül küldöm a könyveket.
 • A honlap adatvédelmi szabályzatát (GDPR) itt tudod elolvasni.