Élet dadogóként – igaz történetek

Te is szeretnél bátrabban megszólalni, jegyet kérni a buszon, vagy randizni egy lánnyal, de tudod, hogy annyira fogsz szorongani, hogy egész biztos nem tudsz megszólalni. Az élet dadogóként – igaz történetek oldal megmutatja, másoknak hogyan sikerült kijönni a dadogásból, milyen eredményt sikerült elérniük.

Fogadjuk el, bármennyire is mondják mások, nem számít, hogyan beszélsz, azért mi érezzük a korlátokat. Gyerekkorban megtapasztaltuk, a szüleink kétségbeeséséből láttuk, tehetetlenek vagyunk. Beszélni szeretnénk, de nem megy.

Pedig van kiút. Csak a gondolkodásodat kell megváltoztatni, ahogyan önmagadra és a beszédhelyzetre tekintesz. Amit erről a helyzetről gondolsz, az fogja meghatározni, hogyan cselekszel.

Hidd el, van teljes élet dadogóként, lehet vele élni, de jobb nélküle. Ahogyan a rút kiskacsából gyönyörű hattyú lett, te érezni fogod, hogy más ember leszel, mikor érzed, hogy könnyebben beszélsz.

Már az első három hétben érezni fogod, hogy könnyebb a beszéd, és ezután már csak arra fogsz figyelni, minél több helyzetben tudj folyékonyan beszélni.

Milyen eredményekről számolnak be azok, akik már megvásárolták a Győzd le a dadogás tanfolyamot! Az élet dadogóként – igaz történetek inspirálni fognak téged is. 

Ha kérdésed van, írj nekem a kapcsolat oldalon!

Beszélj könnyebben!

Dadogás nélkül a te életed is könnyebb lenne? Szeretnél folyékonyabban beszélni? Kattints, ha kis lépésben is, de azért elkezdenéd.

Csökkentsd a beszédfélelmedet!

Felnőtt dadogóként te is félsz megszólalni? Úgy érzed, a beszéd kínlódás? Ez a könyv a kritika és a visszautasítás kezelésében segít neked.

Győzd le a dadogásod!

Szeretnél te is azok közé tartozni, akik ma már használják a tanácsaimat? Még ne mondj igen, annyit mondj, hogy talán…

A Győzd le a dadogásod tanfolyam neked is segíteni fog, a leckéket otthon tanulod, napról napra tapasztalod az eredményeket, először a kisebbeket, utána a nagyobbakat.

Élő konzultáció Évával

Élő konzultáció

Felnőtteknek és gyerekeknek, szülőknek szóló, személyre szabott, konkrét tanácsokkal várlak Pécsen szeretettel. De Skype-n is beszélhetünk, ha nem tudsz eljönni. 10 000 Ft/60 perc. Kérlek a kapcsolat oldalon írj pár mondatot magadról.

Dadogás kezelése otthon – olvasd el Gergő történetét

A dadogás kezelése otthon felnőttként koránt sem egyszerű feladat. Ha érintett vagy, ezt te is tudod. Gergő is sokat dolgozott rajta. Olvasd el a levelét, ő is megvásárolta, és kipróbálta az otthon végezhető Győzd le a dadogásod tanfolyamot. A dadogás kezelése otthon...

bővebben
Dadogás terápia eredményesen

Dadogás terápia eredményesen

Dadogás terápia eredményesen? Többé már nem álom! Olvasd el, András tapasztalatait az első 20 napról, miután kézhez kapta a leckesorozatot.

bővebben

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy értesülj, ha új cikk kerül fel a honlapra!

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie BannertőlAW-988440002 UoGGCJ7H5rgBEMLLqdcD