Dadogás felnőttkorban

A leggyakrabban felmerülő kérdések, problémák gyakorlati megoldása, egyszerűen, érthetően mindenkinek.

Dadogás felnőttkorban, ez sokszor még az érintettek számára is ismeretlen, nehezen érthető fogalom. Nem igazán tudják, mi történik velük, és miért.

A cikkekből megtudod:

  • Mi állhat egy-egy nagyon tipikus, és nagyon jellemző viselkedésmód mögött?
  • Miért félünk egyes betűktől, miért kerüljük azokat a bizonyos szavakat?
  • Hogyan kerüljük el azokat a csapdákat, buktatókat, ami kialakítja bennünk az egyes helyzetekhez kapcsolódó beszédfélelmet?
  • A dadogás felnőttkorban legyőzhető, erről is sokat olvashatsz majd.

Ha kérdésed van, írj nekem a kapcsolat oldalon!

Beszélj könnyebben!

Dadogás nélkül a te életed is könnyebb lenne? Szeretnél folyékonyabban beszélni? Kattints, ha kis lépésben is, de azért elkezdenéd.

Csökkentsd a beszédfélelmedet!

Felnőtt dadogóként te is félsz megszólalni? Úgy érzed, a beszéd kínlódás? Ez a könyv a kritika és a visszautasítás kezelésében segít neked.

Győzd le a dadogásod!

Szeretnél te is azok közé tartoozni, akik ma már használják a tanácsaimat? Még ne mondj igen, annyit mondj, hogy talán…

A Győzd le a dadogásod tanfolyam neked is segíteni fog, a leckéket otthon tanulod, napról napra tapasztalod az eredményeket, először a kisebbeket, utána a nagyobbakat.

Élő konzultáció Évával

Élő konzultáció

Felnőtteknek és gyerekeknek, szülőknek szóló, személyre szabott, konkrét tanácsokkal várlak Pécsen szeretettel. De Skype-n is beszélhetünk, ha nem tudsz eljönni. 10 000 Ft/60 perc. Kérlek a kapcsolat oldalon írj pár mondatot magadról.

Dadogás kezelése génterápiával – 2019

Dadogás kezelése génterápiával – 2019

A világsajtót bejárta a hír, hogy azonosították a dadogásért felelős agysejteket.  A kutatók szerint a felnőttkori dadogás oka az agyban található asztrocita setjek csökkenése. Bár hogy ez milyen módon okoz dadogást, az még nem pontosan ismert. Mivel a legmagasabb...

bővebben

Iratkozz fel az ingyenes ajándékokért!