Szeretnéd csökkenteni a dadogásodat?

Szinte minden felnőtt dadogó már gyerekkora óta dadog, vagyis több, mint 10 éve. Mégis azt javaslom, ne hidd, hogy nem lehet ezen változtatni. Hiszen te magad is észreveszed, egyszer jobban beszélsz, máskor rosszabbul. Ez a felnőttkori dadogás sajátossága.

Mi lenne, ha ezentúl egyszerűen csak tudnád, hogyan maradj minél több ideig „jó passzban”? Ebben tudok neked segíteni. A felnőttkori dadogás nagyon szerteágazó téma, írtam róla részletekben, illetve a Győzd le a dadogásod leckesorozatban megosztom veled, nekem hogyan sikerült ebből kijönni. Válassz a pénztárcádnak megfelelően, kicsit szeretnél fejlődni vagy végleg felszámolod a problémát?

Beszélj könnyebben!

Dadogás nélkül a te életed is könnyebb lenne? Szeretnél folyékonyabban beszélni? Kattints, ha kis lépésben is, de azért elkezdenéd.

Csökkentsd a beszédfélelmedet!

Felnőtt dadogóként te is félsz megszólalni? Úgy érzed, a beszéd kínlódás? Ez a könyv a kritika és a visszautasítás kezelésében segít neked.

Győzd le a dadogásod!

Szeretnél te is azok közé tartozni, akik ma már használják a tanácsaimat? Még ne mondj igen, annyit mondj, hogy talán…

A Győzd le a dadogásod tanfolyam neked is segíteni fog, a leckéket otthon tanulod, napról napra tapasztalod az eredményeket, először a kisebbeket, utána a nagyobbakat.

Élő konzultáció Évával

Élő konzultáció

Felnőtteknek és gyerekeknek, szülőknek szóló, személyre szabott, konkrét tanácsokkal várlak Pécsen szeretettel. De Skype-n is beszélhetünk, ha nem tudsz eljönni. 10 000 Ft/60 perc. Kérlek a kapcsolat oldalon írj pár mondatot magadról, és kérj időpontot.

Kérdésed van? Írj nekem a kapcsolat oldalon!

 

Kövess a facebookon, YouTube csatornán is!

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie BannertőlAW-988440002 UoGGCJ7H5rgBEMLLqdcD