Dadogás gyermekkorban

Szülőként, nevelőként hogyan tudok a dadogó kisgyereknek segíteni?

Dadogás gyermekkorban? Úgy érzed, nem tehetsz semmit? Tévedsz, minél kisebb a gyerek, annál inkább a környezet, a család és a szülők felelőssége, hogy a dadogó kisgyerekből csodálatos felnőtt legyen, dadogás nélkül.

Ne feledd, a gyerekek utánzással tanulnak. Ha a te arcodon azt látja, hogy a beszéde nem elfogadható, akkor ő sem fogja tudni elfogadni saját magát.

Ha dadog a gyerek, és szeretnél megoldást találni, akkor keresd a honlapon a Miért dadog a gyerek? című könyvajánlómat. Ebben a 4 db ekönyvben olyan speciális nevelési tanácsokat adok, amit ha figyelembe veszel, olyan környezetet teremtesz a gyermekednek, ami jelentősen megkönnyíti számára a beszédet.

Különösen javaslom, ha a gyermeked, óvodás vagy az általános iskola alsótagozatába jár még, de egész 12 éves korig érezhető javulást tudtok elérni  a könyvekkel.

Minél kisebb korban megtanul kapcsolatot teremteni a kortársaival, annál könnyebben fog boldogulni felnőtt korában is.

Tanácsok, technikák hogyan segíthetsz dadogó gyermekednek javítani a beszédén.

Élő konzultáció Évával

Élő konzultáció

Felnőtteknek és gyerekeknek, szülőknek szóló, személyre szabott, konkrét tanácsokkal várlak Pécsen szeretettel. De Skype-n is beszélhetünk, ha nem tudsz eljönni. 10 000 Ft/60 perc. Kérlek a kapcsolat oldalon írj pár mondatot magadról.

Dadogás és az iskola – tanácsok a tanároknak

Dadogás és az iskola – tanácsok a tanároknak

Kedves Tanító néni, Tanár bácsi! Ha hozzátok is jár dadogó gyerek, és tanácstalan vagy, mit is tehetnél érte, akkor feltétlenül olvasd el ezt a kis írást. Az kevés, hogy nagyon sajnálod őt, ne hagyd magára! Segítened kell neki beilleszkedni az osztályközösségbe,...

bővebben

Iratkozz fel a hírlevélre, töltsd le az ingyenes ajándékokat!