A dadogás kezelése otthon felnőttként koránt sem egyszerű feladat. Ha érintett vagy, ezt te is tudod. Gergő is sokat dolgozott rajta. Olvasd el a levelét, ő is megvásárolta, és kipróbálta az otthon végezhető Győzd le a dadogásod tanfolyamot.

A dadogás kezelése otthon sem könnyű Too Sad

Gergő is leírja, sokat dolgozott rajta, viszont az eredmény sem maradt el. Egy újabb sikertörténet, ami bizonyítja, nem szabad belenyugodni, hogy egy rossz szokás miatt megnyomorodjon az életünk. Olvasd el, csupán azzal, hogy a meglévő tulajdonságaink mellé újakat tanulunk, mekkora változásokon megyünk keresztül.

Tárd ki a beszédfélelmed ketrecét, hiszen a felnőttkori dadogás miatt önmagunkat zárjuk ketrecbe. Először szokatlan, és új a változás, amin keresztül mész, de miután hozzászoksz a szabadsághoz, többé már nem akarsz lemondani róla. Ne feledd, ha neki sikerült, neked is fog!

Kedves Éva!

Örömmel értesítelek, hogy a végére értem a leckéknek. Nagyon szórakoztató, munkás, ugyanakkor elgondolkodtató heteken vagyok túl. Cool

 

Hatalmas elánnal vágtam bele a leckékbe, mert szerintem sok felnőttkorú dadogó próbált megoldást találni beszédére, de én csak olyanokat találtam, amiket gyerekeknek ajánlanak, mert mint tudjuk a dadogás gyerekkorban alakul ki.

Sajnos azt tapasztaltam, hogy a felnőtt dadogókkal nem foglalkoznak.

Ezért volt felüdülés rátalálni a honlapodra, leckesorozatodra. A leckéken végighaladva rengeteg tulajdonságommal szembesültem, melyek kihatással vannak beszédemre, dadogásommal.

Megdöbbentett az információ áradat, amivel találkoztam, és bevallom, még vagy kétszer-háromszor át kell olvasnom, és legfőképp végigcsinálni a gyakorlatokat, amelyeket leckéről leckére feladtál.

Nagyon sokat segített-segít a folyamatos kapcsolattartás, levelezés. Főleg a leckesorozat megkezdésénél, mikor még csak keresgéltem a dadogásom okait. Így a leckesorozat végén elmondhatom, hogy sokkalta komplexebb okai vannak, lehetőleg voltak a dadogásomnak, mint azt gondoltam.

Lépésről lépésre haladva azonban sikereket értem el, és mikor ezeket felidézem, megdöbbentem, hogy nekem is sikerülhet, hogy én is vehetek egy bérletet bármilyen félelem nélkül. Cool

Egy dolgot bánok csak, hogy nem vettem Veled fel előbb a kapcsolatot és nem kezdtem előbb el a leckéket.

Üdvözlettel: Gergő

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie BannertőlAW-988440002 UoGGCJ7H5rgBEMLLqdcD