A Győzd le a dadogásod! email tanfolyamban főleg a saját utamat írtam le, de vargabetűk és zsákutcák nélkül. Igazából én is, mikor elkezdtem dolgozni, akkor döbbentem rá. Ha jobban fizető munkát szeretnék, ha szeretném, hogy előrébb jussak, akkor meg kell szólalnom.

Nem ment könnyen, de nem árultam el senkinek, mivel foglalkozom. Csak munkaidőn kívül bújtam a könyveket, jártam szakembereknél. Szomorúan kellett tapasztalnom, az ő tudásuk rajtam nem segít.

Szóval ez az anyag fiatal felnőtteknek íródott. Aki én is voltam akkoriban, a hátam mögött jóval több mint 10 évnyi dadogással.

Volt aki tudta használni…

Még a kezdetek kezdetén János nagyapát próbáltam lebeszélni, hogy az akkor 15 éves unokájának ez nem lesz jó. Mikor pár hét múlva írták, hogy a fiú önként jelentkezett angol órán, és hibátlanul megoldotta a feladatot, akkor megnyugodtam.

És aki nem…

A szülőknek szóló és a felnőtteknek szóló anyagok között ma még van egy lyuk (13-18 éves korosztály) akiknek még nem született tananyag.

Emiatt szülők sokszor megkeresnek, hogy a gyerek szeretné megpróbálni a Győzd le a dadogásod tanfolyamot. Eddig egy 13 éves fiúról tudok, aki még az 5 hónap lejárta előtt feladta. Mivel a szülők nem kérték vissza a tanfolyam árát, azt javasoltam, tegyék el a leveleket későbbre, talán majd foglalkozik vele. Ha később ugyanezzel az email címmel jelentkezik nálam, akár évek múlva is, ha kéri, újra indítom neki az email sorozatot, amit folyamatosan frissítek.

Az eddigi tapasztalataim alapján, ha 18 év alatti fiatalnak a szülők veszik meg a tanfolyamot (a gyerek saját kérésére!), akkor arra kérem őket, hogy ne legyen elvárás a gyerekkel szemben. Haladjon a saját tempójában, ahogy mindenki másnak, neki is van ezen kívül még sok más dolga.

Egy biztos, ha csak szimplán egyszer elolvassa a leveleket, akkor sem fog már úgy tekinteni a dadogására, mint eddig. Úgy gondolom, sokkal jobb, ha ő is még győződik arról, hogy ki lehet ebből jönni.

győzd le a dadogásod, neked is sikerülni fog.

Mitől más a Győzd le a dadogásod! email tanfolyam?

Eddig úgy éreztük, nem tehetünk semmit. A tanfolyam eszközöket ad a kezedbe, de ezeket neked kell használnod. Fiataloknál, akik még nem járnak egyetemre, és még nem dolgoznak, a szülőket megkértem, ha a gyerek kéri, akkor segítsenek neki „lefordítani” a példákat az ő élethelyzeteire.

Viszont ne figyeljék kihegyezett fülekkel, mennyit hibázik. Ő közben is változik, akár látszik kívülről, akár nem. Az eredmények majd mutatkoznak. Kinél előbb, kinél később.

Ezzel a tanfolyammal abban a környezetben gyakorolsz, ahol a legtöbb időt töltöd. Itt is vannak csúfolódó, irigykedő munkatársak (diáktársak) és morcos, eredményeket értékelő főnök (tanár).

A dadogás tünetei mindenkinél azonosak, de a háttérben mindenki más, az egyes beszédhelyzeteket másképp fogjuk fel. Ezért nagyon sok példát mutatok be, történetet mesélek, gyakorlatot írok le. Mindenki válassza ki magának a kedvére valót.

Azt szoktam mondani, ne áruljátok el mivel foglalkoztok, majd az eredmények beszélnek helyettetek. Idáig még mindenki eredményekről számolt be. Akár már 1 hónappal a vásárlás után. Nagyon szeretek ilyen leveleket olvasni.

Kinek nem javaslom?

  • Akik úgy érzik, ők nem akarnak változni, másképp gondolni a dadogásukra, mint eddig.
  • Akiknél csak a hibátlan beszéd az elfogadható.
  • Akik bár nem érzik jól magukat a dadogással a bőrükben, de elfogadták azt.
  • Akik varázsütésre várnak. Egy titokra, ami megoldja az összes problémájukat.

A tanfolyam 5 hónapos, és utána már természetes lesz a gyakorlás, hiszen több, mint 10 éves dadogást nem fogsz elfelejteni máról holnapra. De hogy lesz javulás, az holtbiztos.

Minden út az első lépéssel kezdődik. Ezen az úton egyedül haladsz, de nem hagylak magadra. Bármikor megkereshetsz, és segítek. Ha kell ismétlünk, ha kell megoldásokat keresünk egy nehéz helyzetre.

Néhány példa…

Mivel a változás van, akinél gyorsabb, van, akinél lassabb, mindig önmagadhoz mérd az eredményeket. Tamást már két munkahelyről is elküldték, mikor megtalált engem és a leckéket. Két hónap múlva már volt állása. Három hónap múlva prezentációt tartott a cég vezetőinek, 300 dolgozó előtt beszélt. Öt év múlva ő volt a vőfély a barátja esküvőjén.

Kellettem ehhez én is? Hát persze, de kellett az a fiatal mérnök is, aki hitt magában, a képességeiben, folyamatosan tartotta velem a kapcsolatot, és nem adta fel.

Vagy írhatnám Lizát, a fiatal végzős egyetemistát, aki nem tudta, hogyan keressen magának állást. Átbeszéltük, sikerült.

Mindezt csupán fix, 44990 Ft-ért. Annyi segítséget adok, amennyit kérsz.

Minden kérdésre tudom választ? Természetesen nem. De nagyon sok történetet ismertem meg, és ha meg van benned a tettrekészség, akkor idővel te is eléred azokat az eredményeket, amiket szeretnél.

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie BannertőlAW-988440002 UoGGCJ7H5rgBEMLLqdcD