Szeretném megosztani veletek, mi az a két leggyakoribb probléma, ami a Győzd le a dadogásod email tanfolyam tanulása során előfordulhat.

Mint tudjátok, az email tanfolyamot, fix áron lehet megvásárolni, a levelek 3 naponta jönnek, és ha kérdés van, bármikor írhatsz nekem, akár évek múlva is segítek. Vagyis egyszer fizetsz, de amíg kell számíthatsz rám.

A főnököm azt hiszi a helyére pályázom

Nemrégiben kaptam egy levelet. Hívjuk Zolinak azt a 25 éves fiút, aki egy gyárban dolgozik CNC esztergályosként. Néhány hónapja tanul velem a Győzd le a dadogásod email sorozattal.

Írja, egész jól halad, sokkal bátrabban mer megszólalni, mint eddig, csak megjegyezte a főnöke, hogy örül a változásnak, de ha lehet, ne érezze úgy, hogy most már ő lett a főnök, és lehetőleg, ne parancsolgasson.

Zoli elbizonytalanodott, nem akart ő parancsolgatni, és nem is érti, miért kapott ilyen megjegyzést.

Na nézzük, mi itt a probléma?

Ahogy minden dadogóban, Zoliban is van egy jó adag beszédfélelem. Ami sokat változott, mióta a Győzd le a dadogásod leveleivel tanul.

Hiszen a gyakorlatban is alkalmazza a tanultakat. Az egyik tanácsom kezdőknek, hogy könnyebb megőrizni a beszédfolyékonyságot, ha rövid, tő mondatokban beszélünk, főleg, ha belül kicsit bizonytalannak érezzük magunkat.

De el kell fogadni, egy több, mint 10 éves dadogós beszédet nem lehet teljesen elfelejteni. Több hónapig, akár néhány évig is gyakorolni kell, hogy minden magabiztosan menjen.

A másik tanácsom, gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni. Sajnos azzal, hogy csak olvasgatjuk a gyakorlatokat, tanácsokat, nem sok eredményt érünk el.

Szóval, Zoli is igyekezett, rövid, tő mondatokban beszélni. Igyekezett elég bátornak, magabiztosnak tűnni. És a végeredmény úgy tűnik, hogy egy pattogós, „parancsolgatós” beszéd lett.

Időnként nagyon bátortalanok vagyunk a beszédben, időnként túl bátrak, kezdőként nem mindig sikerül eltalálni az arany középutat.

Kedves Zoli, nagyon jól haladsz, és üzenem, hogy ne add fel. Ilyen esetben kérj elnézést a főnöködtől, mondd el, igyekszel minél jobban beszélni, de tisztában vagy azzal, hogy még sokat kell gyakorolnod.

Meggyőződésem, idővel tudni fogod, hogyan fogalmazd meg a mondataidat úgy, hogy a másik ne vegye támadásnak, mégis elérd a célodat.

A másik probléma, ami szintén gyakori

Azt gondoljátok, hogy csak kamu, hogy akár évek múlva is megkereshettek, ha bármilyen probléma adódik az életetek során.

Így gondolta az a hölgy is, aki közel 9 éve vásárolta meg a Győzd le a dadogásod sorozatot, még egyetemistaként. Leírta, akkoriban mennyit segített neki a leckesorozat. Most egy válás, költözés, új munkahely keresés miatt, kicsit félve írt nekem. Megnyugtattam, mivel a neve, email címe, vásárlás időpontja alapján vissza tudom keresni, így természetesen, ha szükség van rám, mindig írhat nekem. Megbeszéltük, milyen részeket ismételjen át, mire figyeljen, hogy ezeket az akadályokat is sikerrel vehesse.

Bevallom mindig örömmel olvasom azokat a leveleket, amiben az érintettek leírják, hogyan tette könnyebbé az életüket korábban a Győzd le a dadogásod leckesorozat, ami most megújulva már Győzd le a dadogásod emailsorozatként él tovább.

További információkat itt olvashatsz róla, és itt is tudod megrendelni. Kattints!

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie BannertőlAW-988440002 UoGGCJ7H5rgBEMLLqdcD